ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:48
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 01.02.2003.
Skijaki svijet preselio u St. Moritz
Od 2. do 16. veljae skijaki se svijet seli u vicarski St. Moritz, gdje se odrava Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju. Hrvatsku e tamo predstavljati etvero skijaa, nai sudionici Svjetskoga kupa, Janica i Ivica Kosteli, Nika Fleiss i Ana Jelui, sa svojim strunim stoerima.

Janica Kosteli vozit e etiri od pet disciplina. Odustala je od spusta, a za svjetsku medalju natjecat e se u superveleslalomu, kombinaciji, veleslalomu i slalomu. Njezin brat Ivica i reprezentativne kolegice, Nika i Ana, nadmetat e se u veleslalomu i slalomu. Zato se Janica prva uputila u vicarsku, u subotu, a tamo je od etvrtka ve eka direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

Naa se snjena kraljica osjea dobro, a u stoeru se ve rade usporedbe s prolom godinom i velikom uspjehu na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityu. Naime, i tada je prije natjecanja Janica bila bolesna kao i sada, te je na lijeenje i oporavak otila na hrvatsku obalu, u Novi Vinodolski. «Kao i svaki put, dat u sve od sebe. SP se ne razlikuje mnogo od Svjetskoga kupa, utrka ko' utrka» - rekla je Janica. Uz nju e u St. Moritzu biti otac Ante, direktor reprezentacije Vedran Pavlek, pomoni treneri Slaven Petrovi i Igor Jakopovi, serviser Jure Hafner, fizioterapeut Miodrag Radi, dok u nedjelju dolaze majka Marica i lijenik hrvatske reprezentacije dr. eljko uur.

Inae, St. Moritz Janica ne pamti po dobrom. Tamo je, naime, prije dvije godine doivjela teku ozljedu nakon pada u utrci spusta. No, danas o tome ne eli razmiljati, premda e biti teko ne prisjetiti se pada na stazi. Janica e gledati na ljepu stranu skijanja i injenicu da ovaj put na istoj stazi moe upotpuniti svoju kolekciju medaljom sa Svjetskog prvenstva! «Nema nekog izrazitog favorita, nekoga tko moe uzeti pet zlata. Svaka utrka je utakmica za sebe, pa kaj bu – bu» - zakljuila je Janica.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr