ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 17:14
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 05.02.2003.
Janiini veliki zaostaci na treninzima spusta
Nakon odvoenog superveleslaloma i 19. mjesta, idui izazov Janice Kosteli je kombinacija. Vodea svjetska skijaica na stazu e u ponedjeljak, a vrijeme do tada provodi trenirajui spust. U utorak je Janica trening zavrila 33., sa 3.80 sekundi zaostatka za najbrom, panjolkom Ruiz-Castillo. Snijeg je bio gust, a nau je divu dodatno usporila i bol u koljenu.

«Ne znam zato, moda zbog skija, ali jako sam spora. Koljeno me malo boli, ali nije vano» - stisnula je zube Janica. No, ni u srijedu nije bilo bolje. Drugi trening spusta Janica je odvozila za nijansu bolje nego prethodnog dana, no zaostatak za najboljom, vicarkom Monikom Dumermuth bio je opet velik, 3.05 sekundi. A jo vie od 35. osvojenog mjesta brine odlina vonja austrijskih kombinatorki Christine Sponring i Nicole Hosp, koje su bile bre od Janice gotovo za dvije sekunde! «Vidljivost ba nije bila najbolja, a recimo da me koljeno nije smetalo» - kazala je Janica.

«Bilo je slabo, moda je ipak problem u skijama. No, mui nas to koljeno, odakle bol? Moda jo od pada u veleslalomskoj utrci u Bormiju, ne znam» - dodao je otac i trener Ante Kosteli. Nadamo se da e do ponedjeljka koljeno zacijeliti i da emo prvi put u povijesti na Svjetskom skijakom prvenstvu vidjeti i hrvatsku zastavu prilikom proglaenja pobjednika...
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr