ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:34
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 08.02.2003.
Napokon i slobodan dan
Janica Kosteli nakon tjedan dana boravka u St. Moritzu, na popritu Svjetskog prvenstva, napokon je imala slobodan dan. Dan poslije vrlo dobrog treninga spusta, na kome je bila sedma, Janica je odmor iskoristila za uivanje u bob natjecanju na oblinjoj stazi, te na mukom natjecanju spusta.

«S obzirom na sjajnu vonju na posljednjem treningu, moda bi Janica imala anse i da u nedjelju vozi spust, ali neemo mjenjati odluku. Idui tjedan u tri discipline, kombinaciji, veleslalomu i slalomu imamo velike izglede za dobar rezultat» - kae direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

U subotu naveer Janica je doekala brata Ivicu, a u nedjelju e ponovo u oblinji Zouz, gdje najbolja svjetska skijaica trenira slalom.
«Obrnutim redoslijedom kombinacijske vonje mogla bih biti u prednosti, jer u u slalomu, koji se vozi nakon spusta, loviti medalju. Spustaka staza mi se ne ini opasnom, samo se ne smije pogreno ui u skok. No, u principu je jednako je li prvi slalom ili spust, vano je dobro odvoziti» - govori Janica.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr