ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:41
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 08.02.2003.
Janica Kosteli se ponovno smije
Janica Kosteli imala je lijepi osmijeh dok je naputala cilj na poslijednjem treningu spusta u petak. Trostruka je olimpijska pobjednica utrku zavrila sedma, a bila je samo pola sekunde sporija od pobjednice Hilde Gerg. Njemica Martina Ertl, pobjednica u kombinacijama 2001. godine, nije se natjecala u ovoj utrci, ve je trenirala veleslalom.

«Danas mi je bio dobar dan. Uvjeti su bili izvrsni za brzo skijanje» rekla je nakon vonje. «Snijeg je polako padao pa nisam imala problema sa skokovima. Staza se dosta izmijenila od 1999. godine» dodala je Janica. «Neu se natjecati u nedjeljnom spustu jer u trenirati slalom. Osjeam se dobro, a koljeno me boli manje nego inae.»

U etvrtak je trenirala veleslalom sa Austrijskom momadi i oito je imala dvije dobre vonje. Nakon to je u Cortini d'Ampezzo bila druga, Janica se cijeli vikend u Mariboru borila sa muninom. Ovdje u St. Moritzu je mnogo oputenija atmosfera i ivi sa svojim roditeljima u iznajmljenoj kui, a neto kasnije e im se pridruiti i Ivica.

Janici je, uz to da bude zdrava, najvanije da se natjecanje odri pod lijepim vremenom. Proteklih dana vrijeme je bilo hladno i oblano, a povremeno je padao i snijeg, no oekuje se poboljanje.

Dobar rezultat u kombinaciji Janici je bitan jer nije imala mnogo sree 2001. godine u St. Antonu. Nakon izvrsnog kombinacijskog spusta, pala je u kombinacijskom slalomu, i to joj je bio prvi put da nije zavrila u slalomu od njenog debija na Svjetskom kupu 1998. Janiini navijai kod kue oekuju mnogo od St. Moritza nakon izvrsne Olimpijade u Salt Lake Cityu.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr