ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:07
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Spust, St. Moritz (SUI), 10.02.2003.
Janica se bori za jo jednu medalju u kombinaciji
Janica Kosteli je i dalje velika favoritkinja za titulu prvaka u kombinaciji nakon odvoenog spusta u kojem je bila 12., sa 67 stotinki zaostatka za vodeom Janette Hargin iz vedske. Drugoplasirana je bila veanka Jessica Lindell-Vikarby, a trea je bila Austrijanka Nicole Hosp. Niti jedna od dviju Skandinavki nije do sad ostvarila dobre rezultate u slalomu na Svjetskom kupu.

Christine Sporing, dobitnica srebrne medalje u kombinacijama u St. Antonu, takoer je bila jako brza i zavrila je peta. Njemica Martina Ertl je zavrila na razoaravajuem 24. mjestu, sa preko 2 sekunde zaostatka za pobjednicom.

Janica bi sa dvije klasine slalomske vonje trebala nadoknaditi izgubljeno vrijeme i sustii dvije Austrijske protivnice koje je do sada bez problema svladavala. Ipak, trostruka olimpijska pobjednica i dalje osjea bol u koljenu koje je ozlijedila u prosincu 1999. godine. «Ozlijedila se je na jednom od kondicijskih treninga prije desetak dana i bol se danas pojaala kada su joj se na jednom od skokova sudarile skije» objasnio je Vedran Pavlek nakon utrke. «Nadamo se da e bol popustiti prije popodnevne utrke.» Lijenik, eljko Suur, dao joj je tablete protiv bolova prije prvog slaloma, te oekuje da e joj se stanje popraviti.

Amerikanka Caroline Lalive, bila je 13. sa 23 stotinke zaostatka za Janicom, dok je izvrsna slalomaica, Marlies Schild, bila ak sekundu iza Janice.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr