ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:54
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
St. Moritz (SUI), 12.02.2003.
Janica vozi veleslalom
Kako je bilo reeno dan ranije, Janica Kosteli u srijedu je oko podneva razrijeila dvojbu hoe li voziti veleslalom u etvrtak ili nee. Unato velikim bolovima u koljenu, Janica je odradila veleslalomski trening i nakon njega priopila odluku da e i u etvrtak na stazu, a krenuti e sa startnim brojem 6.

«Bila sam na treningu, koljeno me jo uvijek boli, ali nastupit u u etvrtak na veleslalomu! Odluka je bila samo moja, jer samo ja znam mogu li» - rekla je Janica. Lijenici su na takvu odluku sumnjiavo kimali glavom, dio ih smatra da se najbolja svjetska skijaica ne bi trebala izlagati opasnosti. «Ne moe me nitko sprijeiti. Koljeno je moje i ja elim voziti! Koliko mogu, to stvarno ne znam» - govorila je Janica. I potvrdila svoje ogromno sportsko srce. Svoju stranu koja ne poznaje zapreke, svoj nepopravljivi optimizam. Uostalom...
«to ako magnetska rezonancija u ponedjeljak pokae da vie ne mogu skijati? Ma, mogu mi rei to god hoe, ja u skijati i dalje! elim zakljuiti ovu sezonu na pravi nain, kako spada. I raunice koliko mi jo treba do pobjede u Svjetskom kupu me ne zanimaju, ja iskljuivo elim skijati!» - zakljuila je Janica.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr