ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:49
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Veleslalom, St. Moritz (SUI), 13.02.2003.
Janica ponovno ozlijeena
Janica Kosteli je ponovno pokazala iznimnu hrabrost tijekom veleslalomske utrke u kojoj je zavrila 13., tri sekunde iza veanke Anje Paerson, kojoj je ovo drugo zlato od 2001. godine.

Svjetska prvakinja u kombinaciji dobro je odskijala prvu vonju unato jakoj boli u koljenu, te je zavrila 11. Imala je izvrsnu drugu vonju kada je rukom zahvatila vrata koja su joj se vratila i udarila je u desno rame. Usprkos tome, Janica je uspjela zavriti utrku, ali je izgubila mnogo vremena.

Ozlijedila je ruku i ima veliku masnicu na desnom ramenu, ali pretrage obavljene u bolnici u St. Moritzu nisu pokazale nikakav prijelom, tako da e se Janica natjecati u subotnjem slalomu.

«Imala sam dobru drugu vonju. Osjeala sam se sigurno i brzo» rekla je nakon utrke. «Mislim da sam imala dobru priliku da zavrim meu prvih pet da nije bilo ovog incidenta. Ali, ono to je bitno je da u se moi natjecati u subotnjem slalomu. Veselila sam se dananjoj utrci i koljeno me nije boljelo jae nego inae, a i uvijeti su bili odlini. Bila sam dobra, premda se radilo o veleslalomu. No, imati u dovoljno vremena da se oporavim i spremim za subotu.»

Janica bi trebala biti oputenija prije poslijednje utrke jer je uz Anju Paerson najvea favoritkinja. Poetkom slijedeeg tjedna je oekuju mnogi pregledi zbog bolnog koljena. «Vidjeti emo to e biti» rekao je direktor reprezentacije, Vedran Pavlek. «Janica se nada da e se natjecati u jo utrka prije finala u Lillehammeru. Znati emo vie o njenom zdravlju za nekoliko dana, pa emo vidjeti.»
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr