ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:23
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
St. Moritz (SUI), 14.02.2003.
Janica trenirala i spremna juria na drugu medalju
Janica Kosteli e sutra, u subotu, sa startnim brojem 7, juriat po svoju drugu svjetsku medalju. Iako nije u idealnom tjelesnom stanju, Janica je u slalomu uvijek glavni favorit.

«Sve me boli, i ruka i koljeno» - govorila je Janica ujutro. No, unato tome vodea je svjetska skijaica trenirala slalom i napravila etiri runde. «Vie nisam mogla. I vidim da e mi najtee biti pri stratu slaloma, jer se treba odgurati, a tu nastaju problemi» - kazala je Janica.

Slalomska je staza u St. Moritzu laka, to vodeoj svjetskoj skijaici, tvrdi ona, odgovara s obzirom na ozljede. «Dobro je to sam ve osvojila medalju, zlato u kombinaciji, pa je pritisak zbog oekivanja navijaa manji. Ovo je SP i jedna utrka, vidjet emo to i kako e biti» - zakljuila je Janica.

Inae, Janicu je u jeku bitke s protivnicama i bolovima u St. Moritzu doekalo jo jedno priznanje. Sportski tjednik proglasio ju je, nakon sprovedene ankete meu novinarima deset hrvatskih redakcija, sportaicom mjeseca sijenja. Urednik Sportskog tjednika Igor Rajkovi predao je Janici simbolian ek od 5000 kuna kao nagradu, a naa je skijaica taj novac donirala Djejoj bolnici u Klaievoj ulici u Zagrebu. I jo jednom pokazala kako nije samo veliki sporta nego i ovjek.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr