ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:59
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 18.02.2003.
Janica e skijati do kraja sezone
Janica Kosteli u utorak je obavila magnetnu rezonanciju koljena, koje ju je muilo za vrijeme Svjetskoga prvenstva u St. Moritzu. Nakon pregleda obavljenog u poliklnici Neuron na alati utvreno je da su sumnje u ozljedu meniskusa bile tone, ali nalazi su dobri i Janica nee na operaciju prije kraja sezone. to znai da e dvostruka svjetska prvakinja nastaviti skijati do kraja sezone!

«Sve je dobro. Zasad ne ide na operaciju, ii e nakon sezone na manji artroskopski zahvat. Dr. Bori, uz konzultacije s dr. Haplom, utvrdio je da se radi o poprenoj rupturi prednjeg roga, uz nagnjeenje vanjskog meniska i vrlo malom i povrnom oteenju hrskavice patele. Veseli da nema opasnosti od pogoranja ozljede i da Janica nastavlja skijati u zavrnici sezone Svjetskog kupa» - rekao je glasnogovornik reprezentacije Ozren Mller nakon izlaska iz bolnice.

Plan Janiinog strunog tima je da se preskoe utrke spusta u Sierra Nevadi i da naa kraljica nakon priprema u Innerkremsu nastupi na dvije utrke superveleslaloma i spusta u Innsbrucku od 28. veljae do 2. oujka. Potom slijede veleslalom i slalom u vedskom Areu te zavrnica Svjetskog kupa u Lillehammeru.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr