ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:54
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 23.02.2003.
Kostelii u Innerkremsu
Trostruki skijaki svjetski prvaci Janica i Ivica Kosteli u petak su doputovali u Innerkrems, svoju stalnu pripremnu bazu, gdje e trenirati do nastavka natjecanja u Svjetskom kupu. Odmah nakon dolaska spustili su se veleslalomskom, pa superveleslalomskom stazom, a raspored trening-odmor-trening trajat e do nedjelje. Barem za Ivicu, koji se tada vraa u Zagreb i kree na dalek put u Junu Koreju, u ijem gradu Yongpyongu se nastavljaju utrke Svjetskog kupa, nakon kojih slijede one u Japanu, u Shiga Kogenu.

«Cilj mi je, dakako, osvojiti mali kristalni globus u slalomu. Mnogo e toga ovisiti o suparnicima, ali mislim da imam malu psiholoku prednost nakon slalomskog zlata na SP-u» - govori vodei svjetski slaloma, koji e na na Dalekom istoku voziti dva veleslaloma i dva slaloma.

Ivica je trenutano prvi u poretku slalomaa sa tono sto bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog Kallea Palandera.

Janica e u Innkerkremsu ostati neto dulje, do utorka, kada odlazi u Innsbruck. Tamo ju u srijedu i etvrtak oekuju dva slubena treninga spusta, a potom u petak utrka superveleslaloma. U subotu se vozi spust, a u nedjelju ponovo superveleslalom. Teak raspored brzih disciplina, ali ve tamo bi Janica mogla i teoretski potvrditi osvajanje Kristalnog globusa. Koji se pribliio njezinim rukama ve ovaj vikend, otkazom superveleslaloma u Sierra Nevadi, na kojem Janica nije ni trebala nastupiti. A kako dodatnih termina nema i utrka se vjerojatno nee ni odrati, njezinim je suparnicama onemogueno smanjivanje zaostatka.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr