ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:07
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 27.02.2003.
Janica na treningu spusta - druga!
Dan uoi svoje prve utrke u Svjetskom kupu nakon odlino odraenog Svjetskog prvenstva, Janica Kosteli u Innsbrucku je vozila drugi slubeni trening spusta. I nakon 35. mjesta u srijedu, Janica je u etvrtak bila - druga! Vodea je svjetska skijaica zaostala samo za Nijemicom Haeusl, i to za 12 stotinki sekunde.

«Osjeala se sjajno, dobro odvozila i najavila je da e punom snagom, bez suzdravanja, ii sva tri dana u Innsbrucku. Jer, ako je na treningu bila tako agresivna, moe i na utrci» - prenio je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

Vikend u Innsbrucku bit e ispunjen brzinskim nastupima - u petak se vozi superveleslalom, u subotu spust, te u nedjelju opet superveleslalom. I dok se mnogi bave matematikom i izraunavaju koliko Janici treba bodova da potvrdi osvajanje velikog Kristalnog globusa, Pavlek tvrdi da je to gotova stvar:

«Janica je ve odavno osvojila Svjetski kup jer ne vidim nain na koji bi ju konkurencija mogla stii. Putzer bi morala osvojiti 80 bodova po utrci da bi ju stigla, a to je gotovo nemogue» - kae Pavlek.

Janica ima 552 boda prednosti u ukupnom poretku. Pa procijenite sami koliki u izgledi da i u sezoni 2002./03. ne bude najbolja svjetska skijaica....
U petak u utrci superveleslaloma Janica e krenuti 22., dok e u subotu u spustu imati startni broj 29.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr