ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:39
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Super veleslalom, Innsbruck (AUT), 28.02.2003.
Janica ponovno u Svjetskom kupu
Janica Kosteli je zavrila 15. u super veleslalomskoj utrci u Innsbrucku u kojoj je pobjedila njena dobra prijateljica Renate Goetschl, dok je Francuskinja Carole Montillet bila druga.

Zagrebaka je skijaica podijelila 15. mjesto sa Talijankom Karen Putzer to joj je omoguilo da zadri svoju poziciju u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Michaela Dorfmeister, koja je zavrila 4., jo je uvijek 4. i u ukupnom poretku sa samo nekoliko bodova iza veanke Anje Paerson. Ako Janiino vodstvo prekorai 600 bodova nakon ovog vikenda u Innsbrucku, Kristalni globus e biti njen i prije odlaska u Are. Takvo neto nije nemogue, jer je Janica u dobroj formi to je dokazala i na dananjoj utrci.

U gornjem dijelu staze, Janica je bila brza, te je bila na dobrom putu da zavri meu prvih 10, da nije napravila pogreku neposredno prije zavoja. Prije tog trenutka je imala isto vrijeme kao Brigitte Obermoser koja je zavrila 6.

Ipak, trostruka je olimpijska pobjednica zadovoljna jer je ionako zadrala vodstvo u poretku. «Cilj mi je ovaj vikend osvojiti to vie bodova i zadrati vodstvo» rekla je nakon utrke. «Nisam razmiljala o tome da danas moram ostvariti neki poseban rezultat, ve da samo odskijam to je bolje mogue. Koljeno mi je u redu i trebala bi normalno zavriti ovu sezonu.»

«Ovo mi je prva utrka ovdje i drago mi je to je vrijeme bilo lijepo. Sve ide lake kada sija sunce! Proteklih je dana bilo prilino vjetrovito. Osjeam se udobno na ovoj stazi i veselim se dobroj spustakoj utrci sutra.»

U poslijednjem treningu spusta u etvrtak gdje je pobjedila Regina Haeusl, Janica je bila 2. Ona je ve tri puta ove sezone bila meu 10 najboljih u spustu, a u Lenzerheideu je bila 6. unato tekim vremenskim uvijetima. Janica bi trebala ukupno osvojiti preko 400 bodova ove sezone u brzinskim utrkama. U super veleslalomu je 5. sa samo 37 bodova iza karen Putzer koja je trenutano trea. Nije upitno da e se u budunosti Janica boriti za vie postolja i u super veleslalomu i u spustu. Jo jedna dobra utrka u subotnjem spustu trebala bi joj omoguiti da ponovno bude meu prvih deset.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr