ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:38
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 21.05.2003.
Janica meu sportskim velikanima
Janica se ponovno nala meu sportskim velikanima u Monte Carlu na dodjeli "Laureusa", gdje je bila nominirana u kategorijama najbolje sportaice i povratnika godine.

No, Janica ni ovog puta, bez obzira na najbogatiju riznicu zlata i kristala, kao ni titulu najbolje skijaice, nije mogla pobijediti vrijedne sportske uspjehe sportaa iz veih svjetskih sportskih i ekonomskih sila. Sportovi poput nogometa, tenisa, F1, golfa i slinih definitivno su daleko jai u financijskom i medijskom smislu u odnosu na alpsko skijanje, koje iz godine u godinu raste, no ne moe dosei takvu razinu interesa u svijetu gdje bi jedna toliko mona Janica Kosteli dobila priznanje "Laureus".

No, svijet e se ipak morati i dalje poklanjati i dijeliti medalje i globuse Janici Kosteli na samom sportskom borilitu htjeli to oni ili ne! To je ipak ona puka i istinska srea, te priznanje sportskog uspjeha.

Janica, ne toliko razoarana, i sama je izjavila nakon sinonje sveanosti: "ao mi je skijanja, a ne mene!" Stoga Janici samo elimo mnogo zdravlja, a za sportske uspjehe i veselje e se ona sama pobrinuti.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr