ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:46
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 29.05.2003.
Janica nakon Pule u Moravske Toplice
Janica Kosteli i dalje se nalazi u Puli na prvoj rehabilitaciji nakon nedavne operacije (i "toalete") koljena koje je obavila u Feldkirchu (AUT). Janica svakodnevno posjeuje barokomoru "Oxy" to joj, vjerujemo, u mnogoemu pomae i ubrzava zacijeljenje i rehabilitaciju. Kao i to sama kae, zadovoljna je i vjeruje da e ubrzo na snijeg.

Sutra, u petak 30.05., Janica Kosteli iz Pule e otputovati u "Terme 3000", u Moravskim Toplicama (SLO) gdje e nastaviti sa rehabilitacijom i zapoeti vjebe pod lakim optereenjima u drutvu njenog fizioterapeuta Miodraga Radia.

Kako bi i mediji zabiljeili njen boravak u Moravskim Toplicama bit e organizirana kratka press konferencija u ponedjeljak 02.06. u podne kako bi javnost ponovno ula i vidjela da je Janica opet na dobrom putu ka ozdravljenju i ulasku u novu sezonu, te da je spremna za osvajanje novih skijakih odlija.

Nakon toplica vjerujemo da e se Janica ponovno vratiti na Hinterteux (AUT), u njenu proljetno-jesensku bazu, gdje e skijati na slobodno i na taj nain sauvati dobar skijaki osjeaj. Nakon tih nekoliko predvienih dana skijanja Janica e provesti njen uobiajeni ljetni odmor na Mljetu sve do 20. srpnja kada e na 2 tjedna ponovno otputovati u Zermatt (SUI) na ljetne snjene treninge, a onda ponovno na Jadran na otok Badiju na bazine kondicijske pripreme za sezonu 2003/04.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr