ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:57
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 11.06.2003.
Janica na lijenikim pregledima uoi ljetnog odmora
Nakon nekoliko dana laganog skijanja na ledenjaku Hintertux, stalnoj proljetno-jesenskoj bazi hrvatske alpske skijake reprezentacije, Janica Kosteli je prije puta za Zagreb i na zaslueni odmor posjetila tri lijenike ustanove u svezi pregleda desnog koljena na kojem su obavljena dva artroskopska zahvata posljednjih nekoliko mjeseci.

Kao to je i sama Janica, nakon nekoliko dana skijanja, dala do znanja da ima prisutnu bol u desnom koljenu, Vedran Pavlek, direktor hrvatske alpske skijake reprezentacije, te otac i trener Janice Kosteli, gospodin Ante Kosteli, odluili su da bi svakako bilo mudro posjetiti sve lijenike koji su bili involvirani od rekonstrukcije do raznih zahvata i toaleta Janiinog desnog koljena. Stoga se Janica u ponedjeljak (09.06.) prvo uputila u oblinji Feldkirch (AUT) kod doktora Benedetta koji je izvrio posljednji zahvat. Zatim u Schruns (AUT) kod doktora Schenka koji je prije 18 mjeseci takoer izvrio zahvat na desnom koljenu, i juer (10.06.) u Basel (SUI) kod doktora Friedricha i Wiedmara.

Svi su strunjaci tijekom ta dva dana pregleda praktiki jedinstveno zakljuili da Janica Kosteli moe zapoeti s intenzivnijim treninzima prema rehabilitacijskom programu. Preciznije, Janica moe vie raditi na podizanju muskulaturnog statusa vjebama poput plivanja, bicikla i svih vjebi uz postepeno pojaavanje optereenja. Kroz tri do etiri tjedna, kao to i sami lijenici kau, bol bi se trebala smanjiti u bitnoj mjeri.

Budui da Janica Kosteli odlazi na zaista zaslueni ljetni odmor na otok Mljet, tamo e imati priliku dobro se odmoriti, kvalitetno se rehabilitirati i trenirati uoi odlaska na njen slijedei trening koji je planiran u Zermattu (SUI) od 20. srpnja do 02. kolovoza.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr