christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 18:49
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 07.07.2003.
Janica Kosteli operirana je danas u ortopedskoj klinici u Schrunsu u austrijskoj pokrajni Vorarlberg
Danas je u poslijepodnevnim satima, Janica Kosteli bila podvrgnuta operativnom zahvatu meniskusa desnog koljena. Poblie, dr Christian Schenk je operativnim zahvatom uinio slijedee: odstranio je kompletan prednji rog lateralnog (vanjskog) meniskusa koji je bio glavni uzronik boli u tom predjelu koljena i koji je bio, moemo rei, djelom rascvjetan.

Nakon artroskopske operacije, koja je trajala neto vie od pola sata, dr Schenk je iskazao zadovoljstvo nad uinjenim, te ujedino gleda vrlo optimistino na ukupno stanje i stabilnost desnog koljena. Takoer smatra da je dananja operacija svakako bila potrebna.

Janica e se u etvrtak vratiti u Hrvatsku, odnosno na otok Mljet, gdje e zapoeti sa rehabilitacijom uz svog fizioterapeuta g. Miodraga Radia koji e uza sebe imati sav potreban instrumentarij i opremu za kvalitetnu rehabilitaciju.

Rehabilitacija e trajati do poetka kolovoza kad e Janica moi zapoeti sa kondicijskim pripremama. Povratak na snijeg se oekuje poetkom rujna na Hinterteuxu, stalnoj jesenskoj i proljetnoj bazi Hrvatske alpske skijake reprezentacije.

Janica e propustiti skijaki trening u Zermattu u vicarskoj od 20. srpnja do 02. kolovoza, a na kojem e sudjelovati Ivica, Nika, Ana i B-reprezentacija. Ipak, poznavajui Janicu, nakon rehabilitacije i kad postigne kvalitetnu tjelesnu spremu odlinim skijakim treninzima u rujnu, vjerujemo u njen pravi povratak u formu uoi poetka sezone, odnosno krajem listopada.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr