christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
20/01/2022 - 00:26
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 20.01.2005.
Veliko razoaranje za Janicu
Janica je danas proivjela pravu nonu moru kada je na vrhunski pripremljenoj Sljemenskoj stazi i pred mnotvom oboavatelja promaila vrata i nije se kvalificirala u drugu vonju.

Trostruka Olimpijska pobjednica je sa desnom nogom prola sa vanjske strane vrata samo dvadesetak sekundi nakon starta. Bilo je to za Janicu veliko razoaranje kojoj je ovdje bio cilj napraviti jako dobar rezultat.

“Osjeam se jako udno. Jo uvijek ne znam to da mislim iako je prolo pola sata od prve vonje” izjavila je. “Jako sam zbunjena jer stvarno ne znam to se dogodilo. Ne dogaa mi se esto da pogodim vrata. Jo uvijek mi suze oi. To me je jako pogodilo!”

“ak i prije tih vrata sam pogrijeila na samom startu. Ovo je stvarno teka staza. Vjerojatno najtea na cijelom Svjetskom kupu. Sve druge mi se ine lagane u usporedbi s ovom!”

“Jako mi je ao zbog ljudi koju su me doli gledati. Strano sam razoarana i znam da sam pogrijeila. Ne znam to da radim. S jedne strane bi najradije pobjegla, a opet, ostatak ekipe je imao jako dobre rezultate u prvoj vonji i trebala bi ih bodriti.”

“Jako sam ponosna na Zagreb. Utrka je jako dobro organizirana, a fanovi su se pojavili u velikom broju. Ovo je velik dan za moj tim.”

ML
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr