christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
19/01/2022 - 23:07
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Maribor (SLO), 22.01.2005.
21. mjesto za Janicu Kosteli
Janica Kosteli zavrila je na dalekom 21. mjestu u zadnjoj veleslalomskoj utrci u Mariboru u Sloveniji prije poetska Svjetskog prvenstva. Zaostala je gotovo tri sekunde za pobjednicom Tinom Maze. Dan koji je najbolje zaboraviti.

“Nije lako pronai pozitivne stvari u ovoj utrci” rekla je nakon vonje. “Zavrila sam jako daleko iza pobjednice. No budimo pozitivni – barem mogu rei da je bilo bolje nego u Santa Caterini, tamo sam bila 22.”

“Prva vonja nije uope bila dobra, vie sam zadovoljna s drugom. No to je zato jer je bila drukije postavljena. Vjetar mi je predstavljao veliki problem, no ipak mislim da je staza bila u redu.”

“Ne moete se osjeati ugodno na svim stazama. Na primjer, znam da Anja Paerson ne voli odlaziti u Semmering, jednostavno se ne voli tamo utrkivati. Ne znam zato ne mogu ovdje napraviti dobar rezultat. To je pravi misterij.”

“No isto tako je istina da trenutno nemam dobar osjeaj na skijama. Ne razumijem zato sam tako spora. Moji rezultati na poetku sezone su bili konzistentni. ak sam se popela i na postolje u Aspenu. To jednostavno nije mogue objasniti. Vjerovatno sam u looj formi, ne znam to uiniti s tim.”

“Nemojte me pitati za utrku sutra, bit e to drugi dan, a i ni sama ne znam kako u skijati i to sve mogu napraviti.”

Ni Paerson (4.) ni Tanja Poutiainen se nisu uspjele popeti na postolje danas, a Renate Goetschl je zavrila 25. Veih promjena u ukupnom poretku nije bilo – Poutiainen i dalje vodi, no i ostale djevojke su blizu.

Manuèle Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr