christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 19:18
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 04.03.2005.
Konferencija za novinare na Sljemenu
Pred kraj ove skijake sezone Hrvatska skijaka reprezentacija, hrvatski alpski A reprezentativci Ivica i Janica Kosteli, te njihov otac i trener Ante Kosteli odrali su konferenciju za novinare u hotelu Tomislavov dom na Sljemenu.

Janica je priala o odlinim uvjetima na sljemenskoj stazi te vrlo dobrim treninzima koje je tamo obavila. Zdravstveno je vrlo dobro te eljno oekuje zavrnicu Svjetskog kupa u Lenzerheidu gdje e odvoziti sve etiri discipline.

Ivica je dodao kako je vrlo zadovoljan sa ovom sezonom, posebno sa svojim slalomskim vonjama, te je izjavio kako je sretan to narednu sezonu poinje u prvoj jakosnoj skupini slalomaa.

Ante Kosteli je najvie panje posvetio Sljemenu. "Moemo rei da treniramo na najboljem mjestu na svijetu. Moram se zahvaliti ljudima koji ureuju staze, ali i graanima koji imaju razumijevanja kada produimo trening. to se tie rezultata zadovoljan sam sa sezonom. S obzirom da smo u ukupnom poretku Kupa nacija deveti i to ispred vicarske, Norveke i Kanade, moramo biti zadovoljni."
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr