christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 18:30
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lenzerheide (SUI), 07.03.2005.
Janica se oputa
Janica Kosteli odvozila je 2 mirne vonje na novoj “Silvano Beltrametti” spustakoj stazi smjetenoj u Parpanu, blizu Lenzerheidea, koja e udomaiti finale Svjetskog Kupa 2005 ovaj tjedan. Trostruka svjetska prvakinja iz Santa Caterine plasirala se na 5. i 4. mjesto u dvije pripremne vonje organizirane u ponedjeljak. Pobjednice tih utrka su Austrijanke Renate Goetschl i Michaela Dorfmeister, dvije ponajbolje spustaice ove sezone.

Janica je zaostala 1.50 sekundi za Goetschl ujutro, no samo 13 stotinki za Dorfmeister popodne. U obje utrke, skijaica iz Zagreba bila je bra od veanke Anje Paerson, koja je zauzela 10. i 6. mjesto.

“Spust je izgledao komplicirano na prvi pogled, no na kraju je sve ispalo dobro. Prvi dio je prilino ravan no to je ok” rekao je Vedran Pavlek, direktor alpske skijake reprezentacije. “Janica je vozila oputeno i zadovoljna je svojim nastupima.”

Nakon pobjede u kombinaciji u Sansicariu koja joj je pomogla da se priblii Anji Paerson u ukupnom poretku, Janica se dva dana odmarala kod kue prije nego je nastavila svoje pripreme na Sljemenu. U petak je otputovala u Lenzerheide i tamo se takoer jedan dan odmarala.

“Bit e ovo zabavan tjedan, drago mi je da je toliko titula Svjetskog kupa jo otvoreno. Sve e biti puno interesantnije” dodao je Pavlek, koji je pohvalio optimistian stav Janice Kosteli. “Oputena je i uiva u svojim nastupima, spremna je dati sve od sebe ovaj tjedan. No ve je i sad postigla jako puno ove sezone” dodao je.

Mukarci e trenirati u utorak. Prve utrke, oba spusta, vozit e se u srijedu. Izmeu Paerson i Kosteli samo je 63 boda razlike, tako da e svaka utrka biti odluujua.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr