christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 17:53
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lenzerheide (SUI), 10.03.2005.
Janica Kosteli nadoknadila 18 bodova
Plasiravi se na 4. mjesto u zadnjem spustu sezone, koji je osvojila njena prijateljica Renate Goetschl, Janica je uspjela nadoknaditi 18 bodova zaostatka za Anjom Paerson u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Paerson, koja nije pronala pravi ritam cijelu urtku, je zavrila na tek 8. mjestu sa gotovo sekundom i pol zaostatka za pobjednicom.

Ipak, Janica nije bila zadovoljna sa svojom vonjom na ovoj zahtjevnoj stazi. “4. mjesto nije loe, no nisam sasvim sretna sa svojim skijanjem danas. Oekivala sam vie” rekla je nakon utrke. “Na startu sam bila oputena, znala sam da Anja nije imala dobro vrijeme, no jednom kad sam se nala na stazi nisam uspjela skijati kako sam htjela. Staza nije ba bila dobro ureena, bilo je puno rupa i grba.”

Nakon ove utrke Anja Paerson vodi u ukupnom poretku sa 1273 boda, Janica je druga sa 1228 bodova. Renate Goetschl je trea sa 1074 boda. U poretku spusta Goetschl je pobjedila sa 567 bodova, druga je Hilde Gerg (495) a trea Michaela Dorfmeister (432). Janica je 4. sa 387 bodova, to joj je najbolji plasman do sada u spustu. U svim utrkama osim u prvoj u Lake Louiseu zavrila je u prvih 10, a bodove je osvajala u svim utrkama – to joj nije uspjelo u tehnikim disciplinama!

Staza u Lenzerheideu je tehniki dosta zahtjevna, to bi Janici trebalo odgovarati te joj pomoi u sutranjem superveleslalomu, utrci koja bi mogla odluivati o naslovu. “Utrkujemo se nakon mukaraca, nadam se da staza nee biti previe izrovana te da e temperature biti neto nie” rekla je. “Bolje skijam na tvrdim, dobro pripremljenim stazama.”

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr