christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 18:59
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lenzerheide (SUI), 11.03.2005.
Janica Kosteli 15.
Janica Kosteli morala se zadovoljiti 15. mjestom na dananjem super g-ju voenom po savrenim vremenskim uvjetima na stazi “Silvano Beltrametti” u Lenzerheideu. Skijaica iz Zagreba, koja je u zadnja dva superveleslaloma zavravala 5. i 4., se ponovno muila na stazi. Anja Paerson je zavrila 3. te je poveala svoje vodstvo u ukupnom poretku na 89 bodova.

“Danas sam ponovno imala lo dan, nisam mogla pronai svoj ritam” rekla je. “Pokuavala sam, no nisam imala nikakav osjeaj za stazu niti sam znala kako se ubrzati. Na startu sam se osjeala oputeno, no im sam stala na stazu bilo je gotovo. Koncentriram se na sutranji slalom i nadam se da u bolje voziti.”

Borba za Anju Paerson jo nije gotova: “89 bodova nije puno, ukoliko napravim jednu greku ili zahaklam vrata opet sam druga” rekla je veanka nakon utrke. “No ovaj rezultat mi omoguuje da sutra budem agresivnija jer mi uvijek ostaje veleslalom. Zato sam htjela biti u prve tri danas i sretna sam jer mi je to i uspjelo.”

Utrka slaloma, prva nakon Maribora, e se voziti na donjem dijelu staze i trebala bi biti spektakularna ukoliko snijeg bude tvrd. Finkinja Tanja Poutiainen, koja se ve ovjenala malim kristalnim globusom u Sloveniji e biti prva favoritkinja, izmeu ostalog i zato jer je na ovoj stazi trenirala veinu sezone.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr