ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 17:05
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lake Louise (CAN), 06.12.2002.
Na treningu esta, kree 25.
Janica Kosteli odradila je u etvrtak naveer po srednjoeuropskom vremenu posljednji trening u kanadskom Lake Louiseu, gdje e u petak i u subotu voziti spustake utrke Svjetskoga kupa. Nakon 29. mjesta na treningu u utorak, pa drugog mjesta u srijedu, na treem treningu Janica je bila esta, sa 77 stotinki sekunde zaostatka za najbrom, Francuskinjom Montillet. A to znai da e naa Snjena kraljica sutra nositi startni broj 25.

Na zadnjem treningu skijaice je doekala jako loa staza, na ijim je dijelovima bilo i plavoga leda. Naime, isti su put trasirali skijai vozei superveleslalom, te skijaice u prethodna tri dana. A to je dosta utjecalo na kvalitetu staze.Janica je zadovoljna svojim nastupom, iako je u svom skromnom stilu naglasila da je mogla i bolje.
- Previe je izravno ulazila u vrata na strmini, to ju je malo naljutilo - prenio je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.
No, dva odlino odvoena treninga, drugo i esto mjesto, i laicima daju naslutiti velike mogunosti Kostelieve i u toj brzoj disciplini. I potvrdu naziva najsvestranije skijaice Svjetskoga kupa. Sretno, Janice!

Rezultati slubenog treninga uoi utrke spusta:
1. Carole Montillet (Francuska) 1:35.69,
2. Jonna Mendes (SAD) 1:35.92,
3. Melanie Turgeon (Kanada) 1:36.24...
6. JANICA KOSTELI (HRVATSKA) 1:36.46
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr