ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:50
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Veleslalom, Val d'Isere (FRA), 12.12.2002.
Zadovoljavajue 5. mjesto za Janicu Kosteli
Janica Kosteli je stigla do jakog 5. mjesta danas, u prvoj utrci u Val d'Isereu, veleslalomu koji je pobijedila talijanka Karen Putzer ispred Sonje Nef. Bila je peta vec u prvoj vonji i nianila je na jo jedno mjesto na podiju, no austrijanke Michaela Dorfmeister i Alexandra Meissnitzer, koje su ovdje ve i prije pobjeivale, su ju prele zahvaljujui svojoj vrlo agresivnoj drugoj vonji.

No hrvatska je super zvijezda bila prilino zadovoljna svojim rezultatom iako je opet propustila podij za samo nekoliko stotinki.
"Nisam skijala tako dobro u prvoj vonji jer sam se jo osjeala umornom, i nisam bila dovoljno fokusirana u srednjem dijelu staze" rekla je nakon utrke.
"Nisam mogla spavati prolih nekoliko noi od jet-laga, i nisam tako svjea kako bih htjela ujutro. U drugoj vonji sam skijala bolje u srednjem dijelu no ne dovoljno dobro u zavrnih nekoliko vrata gdje sam trebala uzvratiti napad. I opet sam izgubila nekoliko mjesta zbog nekoliko stotinki, kao i u Lake Louise-u".
"Sretna sam da sam uspjela napraviti dobar posao danas, nakon tjedan dana treninga spusta. Nije lako skijati u sve etiri discipline i konstantno zavravati unutar prvih deset."
"Znam da ljudi puno oekuju od mene - najvie biti izmeu prve 3 - no skijanje je teak sport i mora se estoko boriti da bude izmeu prvih 10. Zadovoljna sam svakim top-10 rezultatom tako dugo dok osjeam da sam dala sve od sebe. Skijam za sebe, ne za druge".

"Karen Putzer je imala odlian dan, vidi se kako pobjeda moe motivirati ovjeka. Nakon uspjeha u Lake Louise-u, riskirala je danas i sigurno e ju sutra biti teko pobjediti u superveleslalomu".
"Probat u najbolje to znam, ne osjeam pritisak, Karen je skijaica koju treba pobjediti u ovoj disciplini. Sa dobrom vonjom, nadam se doi do prvih deset. Ovo je vrlo dugaka sezona i drae mi je ne misliti da imam jo trideset velikih utrka u sljedeih etiri mjeseca. Vano je ostati svje i motiviran."

PL

Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr