ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:22
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
KO Slalom, Sestriere (ITA), 14.12.2002.
Jo jedan miran dan za Janicu Kosteli u Sestriereu
Janica Kostelic se lako kvalificirala za drugi krug novog “KO” slaloma, predstavljenog po prvi puta ove sezone svjetskog kupa. Hrvatska superzvijezda, trostruka pobjednice ovdje od 1999 do 2000, je postigla etvrto najbolje vrijeme u prvoj vonji, dok je pobjeda otila Sonji Nef ispred prologodinje pobjednice Anje Paerson iz vedske


Laure Pequegnot, braniteljica titule najbolje slalomaice je stigle trea, dok je Janica imala samo 26 stotinki zaostatka za vodeom.
Samo trideset najboljih skijaica se kvalificiralo za finalna tri laufa koji e se voziti u nedjelju – u stvari su u natjecanju ostale sve favoritkinje. Nika Fleiss se skoro uspjela kvalificirati – bila je 32, samo 8 stotinki iza 30.

U nedjelju, sve skijaice e se natjecati dva puta na kratkim laufovima u skupinama od dvije. Nef e pokuati izbaciti Austrijanku Carinu Raich, 30. danas, Anja Paerson e skijati protiv Hedde Berntsen iz Norveke, a Janica protiv Martine Ertl, 27. danas.
15 skijaica, i ‘sretna-gubitnica’ e nastaviti u drugi krug, a onda e se zadnjih devet natjecati za pobjedu u jo jednom laufu.

“Vidjeti emo koliko je dobar novi format, za sada smo zadovoljni Janiinom spremou” rekao je direktor Vedran Pavlek nakon utrke.
“Staza je zahtijevna, a to je dobro za Janicu. Ona se osjea oputeno i vozila je dobru utrku. Vano je da ostane konzistentna cijeli dan sutra, i da juria u zadnjem laufu. Janica se voli natjecati na ovoj stazi i oekuje da e joj dobro ii do kraja.

Pobjednica u slalomu u Park City-u, Janica je u Aspenu bila druga, iza Anje Paerson. vedjanka e sigurno biti jedna od glavnih favoritkinja, kao i Pequegnot, koja u Americi nije skijala naroito dobro.
Utrka bi trebala biti prilino zanimljiva za gledati.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr