christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 18:47
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 22.12.2006.
Janica Kosteli najbolja sportaica Hrvatske u 2006. godini
Janica Kosteli na dananjoj je sveanosti u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu od poveeg irija hrvatskih sportskih novinara primila nagradu kao najbolja sportaica Hrvatske u 2006. godini.

Ovu prestinu godinju nagradu u hrvatskom sportu, a koju ve tradicionalno po 55. puta dodjeljuje hrvatski sportski dnevnik Sportske novosti, Janica Kosteli zasluila je kako osvajanjem zlatne kombinacijske te srebrne superveleslalomske olimpijske medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine, tako i osvajanjem njenog treeg velikog Kristalnog globusa ukupne pobjednice FIS Svjetskog skijakog kupa u karijeri, i to s rekordnim brojem ukupnih bodova ostvarenih u enskom Svjetskom kupu ikada.

Primajui nagradu, Janica se prvo zahvalila svima, ustvrdivi pritome isprva kako je "idue godine na ovome mjestu sigurno nee biti", no dodavi potom ipak kako mogunost nastavka aktivne skijake karijere za sada ostavlja otvorenom budui da je pred njom jo "dugo razdoblje odmora, nakon kojeg e se sve vidjeti" te nakon kojeg e vjerojatno "pokuati krenuti sa skijakim treninzima", pa "ako bude sve ilo onako dobro kao prije pauze", moda se ipak u konanici i vratiti na skijake staze.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr