ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:41
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 16.01.2007.
Janica Kosteli najbolja sportaica Hrvatske, Ante Kosteli najbolji hrvatski trener u 2006. godini u izboru HOO-a
Janica Kosteli izabrana je za najbolju sportaicu, dok je njen otac i donedavni trener Ante Kosteli izabran za najboljeg trenera u Hrvatskoj u 2006. godini, i to u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora.

Hrvatski olimpijski odbor imena laureata za 2006. godinu objavio je na sveanosti "Velikog dana hrvatskog sporta" u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, ovoga puta i pomalo jo sveanijeg nego inae, budui da se, uz prisustvo dugogodinjeg aktivnog, a danas i poasnog, predsjednika Meunarodnog olimpijskog odbora Juana Antonia Samarancha, slavilo 15 godina postojanja ove krovne institucije hrvatskog olimpizma.

Dvije iznimno vrijedne i potpuno zasluene nagrade dvama lanovima obitelji Kosteli dodijeljene su kao zasluga za briljantne sportske rezultate ostvarene u 2006. godini - osvajanje velikog Kristalnog globusa ukupne pobjednice FIS Svjetskog kupa u sezoni 2005/06. te osvajanje jedne zlatne i jedne srebrne olimpijske medalje na ZOI u Torinu 2006. - i to Janici kao natjecateljici, a njenom ocu Anti, bez ijeg sustavnog rada niega od ovoga zasigurno ne bi bilo, kao njenom treneru.

I Hrvatski skijaki savez ovu priliku eli iskoristiti kako bi lanovima svoje skijake obitelji, Anti i Janici, takoer najsrdanije estitao na osvojenim nagradama, ujedno uz isticanje takoer i velike doze ponosa to se meu kandidatima za nagradu najboljeg sportaa Hrvatske u 2006. godini, prvenstveno sa svojom srebrnom medaljom u kombinaciji sa ZOI u Torinu 2006., naao i trei lan obitelji Kosteli, hrvatski A skijaki reprezentativac, Ivica Kosteli.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr