ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:30
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb / Sljeme (CRO), 17.02.2008.
HYPO Zagreb Ski Legends humanitarna utrka
U lijepoj, veseloj i nadasve oputenoj atmosferi, uz lijepu posjetu publike, nakon utrke mukog slaloma na zagrebakom Sljemenu poslijepodne je jo odrana i humanitarna utrka legendi skijakog sporta.

U paralelnom veleslalomu niz Crveni spust sputala su se redom velika imena povijesti svjetskog skijanja. Janica Kosteli, Ingemar Stenmark, Alberto Tomba, Marc Girardelli, Bojan Kriaj, Andreas Wenzel, Jure Koir, Urka Hrovat, pela Pretnar, Guenther Mader...

Kroz "KO" sustav natjecanja, te uz vesele i interesantne, neke malo manje, a neke malo vie uspjene nastupe, u zavrnici se stiglo do finala, u kojem su se nale dvije nekadanje perjanice slovenskog skijanja - Bojan Kriaj i Urka Hrovat. Urka je u finalu potom za nijansu bila bra te je zaslueno odnijela pobjedu, dok je tree mjesto pripalo Andreasu Wenzelu iz Liechtensteina.

No, natjecanje je u ovom kontekstu ipak bilo podosta u drugom planu. Najvanije od svega jest da zabave i druenja nikako nije nedostajalo, i da su se novci, uvijek potrebni, za pomo djejoj bolnici u Bistri prikupili.

A nakon cijelog predivnog dogaanja ostaje jo samo jedna elja - hvala vam od srca, legende, i doite nam opet to prije!
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr