christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 18:39
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Cavtat - Dubrovnik (CRO), 24.05.2009.
Sljemenske utrke 3. i 6. sijenja 2010.
Proljetni sastanci FIS-a u Cavtatu - Dubrovniku ove su godine jo jednom potvrdili veliki interes za nau zemlju.

Do sada rekordan broj FIS-ovih delegata (njih preko 500) ostao je oduevljen ljepotama dubrovake rivijere. I veliki broj njih ili produava odmor u Dubrovniku, ili e se vrlo uskoro vratiti.

U radnom dijelu konferencije doraivani su kalendari natjecanja za idue etiri godine, ba kao i manje tehnike korekcije pravila. Za hrvatsko alpsko skijanje potvreni su vani datumi po jedne Audi FIS slalomske utrke za ene i mukarce "Vip Trofeja Snjene kraljice". I to 3. sijenja 2010. kao datum dnevne enske utrke te 6. sijenja 2010. godine kao datum none muke utrke. A dobivena je i potvrda da u idue etiri godine utrke na Sljemenu ostaju u sad ve tradicionalnom terminu - poetkom sijenja.

Najvaniji podatak, ujedno i velika pohvala organizatorima, Gradu Zagrebu, Vladi RH, kao i svim ostalim partnerima koji sudjeluju u projektu "Vip Snow Queen Trophy" jest svakako injenica da su zagrebake utrke od svih utrka alpskog FIS Svjetskog kupa prole sezone imale najveu TV gledanost u jednoj pojedinanoj zemlji. I to konkretno u Njemakoj - uz 4,72 milijuna gledatelja sljemenske enske utrke putem TV postaje ZDF te 4,67 milijuna gledatelja muke utrke putem TV postaje ARD.

Po prvi puta u Cavtatu se sastala i novooformljena FIS-ova Komisija natjecatelja (Athletes Commission) koja e se ubudue brinuti o to boljem statusu samih natjecatelja. A lanom ove komisije postao je i Ivica Kosteli.

Takoer po prvi puta u cavtakom je hotelu "Croatia" organiziran i seminar za sve organizatore utrka FIS Svjetskog kupa. A s ciljem poboljanja organizacije utrka te razmjene iskustava. Po zavretku seminara predsjednik Organizacijskog odbora sljemenskih utrka, gospodin Miho Glavi, ugostio je sve prisutne ujedno i veerom u njegovoj obiteljskoj kui u Konavlima.

Nakon ove godine najboljih rezultata naih natjecatelja, te odline organizacije utrka Audi FIS Svjetskog kupa "Vip Snow Queen Trophy", organizacija uspjene kalendarske konferencije FIS-a samo je jo jedna potvrda kvalitetnog rada Hrvatskog skijakog saveza.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr