christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 19:10
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 24.12.2010.
Planule ulaznice za sljemenske utrke s potpisima Janice Kosteli i Nike Fleiss
Hrvatski skijaki savez organizirao humanitarnu prodaju karata za utrke Audi FIS Svjetskog kupa Vip Snow Queen Trophy. Sva prikupljena sredstva namijenjena su Specijalnoj bolnici za kronine bolesti djeje dobi Gornja Bistra.

Hrvatske skijake zvijezde Janica Kosteli i Nika Fleiss na Badnjak su posjetile Vip centar u Gajevoj kako bi pomogle humanitarnu akciju u organizaciji Hrvatskog skijakog saveza.

Djevojke su dva sata prodavale potpisane ulaznice za sedmo izdanje utrka Vip Snow Queen Trophy koje e se odrati 4. i 6. sijenja na Sljemenu, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za pomo Specijalnoj bolnici za kronine bolesti djeje dobi Gornja Bistra.

Na ovaj su nain, kupnjom ulaznice koja jami odlian provod na Sljemenu, brojni posjetitelji uinili i dobro djelo.

„Iznimno mi je drago to sam dio ove humanitarne akcije kojom pomaemo malim pacijentima osiguravajui im bolje uvjete za oporavak. Hvala svima koji su se odazvali i kupili karte“, izjavila je Janica.

Oduevljenje akcijom izrazila je i Nika: „Veseli me to smo graanima omoguili da razvesele sebe ili svoje najblie kupnjom karte za sljemenski skijaki spektakl, ujedno znajui da pomau nekome.“

Humanitarnu prodaju ulaznica za slalomske utrke na Sljemenu podrali su i predstavnici sponzora Vipneta, RBA-a, HP-a, AWT-a te gradonaelnik Milan Bandi u drutvu domaina Vedrana Pavleka.

Donaciju e Djejoj bolnici u Gornjoj Bistri na proljee uruiti Janica Kosteli i predstavnici Hrvatskog skijakog saveza.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr