christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 18:15
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Gornja Bistra (CRO), 06.05.2011.
Specijalnoj bolnici za kronine bolesti djeje dobi Gornja Bistra donacija od 47.845,53 kuna
Hrvatske skijake zvijezde Janica Kosteli i Nika Fleiss posjetile su Specijalnu bolnicu za kronine bolesti djeje dobi Gornja Bistra te uruile donaciju u vrijednosti od 47.845,53 kuna namijenjenu kupnji posebnih EEG kapa i profesionalnog miksera za usitnjavanje hrane.

Donacija je prikupljena humanitarnom prodajom potpisanih ulaznica za sljemenske utrke FIS Svjetskog kupa Vip Snow Queen Trophy s Janicom i Nikom na Badnjak prole godine. A humanitarnu prodaju ulaznica za pomo bolnici u Gornjoj Bistri podrali su i sponzori Hrvatskog skijakog saveza Vipnet, RBA, HP, AWT te gradonaelnik Milan Bandi.

"Ponosna sam na to to smo uspjeli prikupiti ovaj iznos za pomo bolesnoj djeci i tako im osigurali bolje uvjete za ugodniji boravak u bolnici. Veliko hvala svima koji su se odazvali i kupili karte te tako pridonijeli ovako plemenitom cilju", izjavila je Janica Kosteli.

"Hrvatski skijaki savez ve nekoliko godina donacijama podupire bolnicu za kronine bolesti djeje dobi Gornja Bistra, tijekom kojih je prikupljeno vie od 500.000 kuna. U elji da ponovno pomognemo njihovim pacijentima i ove godine smo odluili donirati sredstva jedinoj specijalnoj bolnici ovakvog tipa u Hrvatskoj", izjavio je Nenad Eror, zamjenik direktora Vip Snow Queen Trophy utrka.

"Iznimno nam je drago to je Hrvatski skijaki savez prepoznao naa nastojanja da pacijentima u najveoj moguoj mjeri omoguimo dostojan ivot i skrb. Ova sredstva e biti utroena na EEG kape potrebne za preglede glave, kao i profesionalni mikser za fino usitnjavanje hrane", naglasio je dr. Ivan-eljko Weiss, ravnatelj Specijalne bolnice za kronine bolesti djeje dobi Gornja Bistra.

Nakon uruenja donacije, Janica i Nika pridruile su se pacijentima na dvoritu bolnice prilikom ega je i Nika Fleiss izrazila svoje zadovoljstvo to je imala priliku sudjelovati u humanitarnoj akciji za podizanje kvalitete ivota pacijenata bolnice u Gornjoj Bistri.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr