christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 19:23
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Val d'Isere (FRA), 06.12.2012.
Blog Janice Kosteli: 'Zatrpani' u Val d'Isereu
Hej, evo vratili se iz Amerike i koliko god mi na amerikom snijegu bilo lijepo, nekako se uvijek volim vratiti u Europu :)

No, prije nego smo se uspjeli oporaviti od jet-laga, u Val d’Isereu nas je praktiki zatrpao snijeg. Prole godine ga nije niti bilo, pa su morali otkazati utrke, a ove su morali mijenjati plan kako bi se utrke mogle odrati. Uglavnom, za sve one koji jo moda ne znaju, slalom e se voziti u subotu, a veleslalom u nedjelju. E da, zato je skijanje uvijek zanimljivo, nikad ne zna to te moe doekati u sezoni :) No, dok su u pitanju samo vremenske (ne)prilike, a ne daj Boe nekakve ozljede kakva se sad, na svu sreu laka, dogodila Natku, ja sam zadovoljna.

to se tie snijega ovdje, nadam se samo da su dobro pogodili prognozu I da e se do vikenda to stvarno malo smiriti, jer zasad ne posustaje.

A moram rei da ne posustaje niti Ted Ligety u veleslalomu. Stvarno teko mogu nai rijei kojim bi opisala to njegovo, jednostavno reeno - ludo skijanje. ovjek rastura, a vidjet emo u nedjelju moe li mu se ovdje netko uspjeti pribliiti…

Inae, ula sam da I na Sljemenu pada snijeg I da su ve poeli raditi umjetni snijeg. Uvijek se divim tim ljudima I stvarno im, stvarno hvala, jer bez njih niti mi ne bismo mogli tamo skijati I ne bi niti bilo Snjene kraljice. Drim fige samo da snijeg nastavi padati, da ne zatopli nego da ostane fino tako hladno jer to znai da emo oko Boia onda moi trenirati doma. A znate, doma je uvijek najljepe :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr