christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 18:33
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Alta Badia (ITA), 16.12.2012.
Blog Janice Kosteli: Ivica i koljeno kao prst i nokat
Hej svima. Evo, ne javim se nekoliko dana, a toliko toga se dogodi... Na alost, ovaj puta i ne ba puno dobroga, ali, to je ivot, i sigurna sam da e brzo doi i puno lijepih vijesti.

Natko je, na alost, ipak morao na operaciju, iako nam se inilo da je u pitanju manja ozljeda. No, sad je najbitnije da se dobro oporavi, kvalitetno napravi rehabilitaciju kako bi kasnije imao to manje problema i bio spreman za slijedeu, olimpijsku sezonu. Sad je ona ipak u prvom planu ;)

Ivicu je, kao to znate, 'uhvatilo' koljeno, ali on i koljeno su vam kao prst i nokat. Odnosno, bolje reeno - skijanje i koljeno su kao prst i nokat i kad jednom imate takvu ozljedu, ta pria nikad nekako ne zavri. Svaki posao, sve stvari na svijetu imaju svoje pozitivne i negativne strane pa tako i skijanje. Srea i nesrea su susjede, tako kau :) Nadam se da e Ivici sad doi ova druga susjeda... ;)

Prije povratka doma sad imamo jo dvije tehnike discipline, i elimo to to bolje, ali i im prije odraditi, kako bi to prije doli doma. Tome se svi jako veselimo, jer ve stvarno dugo nismo bili doma, a jo sve to pospjeuje to je i Boi i imamo se stvarno emu veseliti. eka nas fina mamina kuhinja, puno lijepih obiaja koji dolaze uz Boi, a uz sve to emo jo uspjeti i trenirati kod kue na Sljemenu. Pa kud e bolje od toga? :)

Nadam se samo da nee zatopliti i tako oteati posao organizatorima koji ve naveliko rade na Vip Snjenoj kraljici kako bi svim natjecateljima i sudionicima tog dogaaja bilo sve kao u bajci :).

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr