christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
22/01/2022 - 19:34
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 27.12.2012.
Blog Janice Kosteli: Moj Boi
Nije me opet bilo malo due vrijeme, ali mislim da svi prolaze 'ludnicu' oko Boia te se u potpunosti razumijemo. Jo zamislite da se kui vratite tek koji dan prije Boia, a da vas prije toga nije bilo dva mjeseca doma... :)

No, sve sam stigla, ak i otii frizeru I obaviti sve te neke enske sitnice, to je za nas enski svijet ipak jako bitno :)

Naravno, najbitnije je ipak bilo neto drugo. Toliko dugo se veselim Boiu, a onda mi to uvijek sve preleti u trenu. I uvijek poelim da potraje bar mrvicu due... Jel' i vi tako? :)

Ove godine bilo je kao i svake druge, to ustvari i je najljepe. Tata i Ivica na Badnjak su otili po bor, mama je pekla fritule I sve ostale fine delicije, a ja sam, kao i svake godine, bila zaduena za kienje bora. Moete i sami vidjeti na slici kako mi je (ne)uspjelo. Ukuani su bili zadovoljni, a ja sam bila posebno zadovoljna s onim to sam dobila ispod bora. Djed Boinjak je odluio kako napokon moram dobiti i dostojan pribor za moj hobi, budui da oboavam fotografiranje i totalno me okirao! Sad e moda i mobitel biti manje u funkciji obzirom da imam neto kvalitetniju "maineriju" :)

Tata i Ivica su ve naveer na Boi 'zapalili' za Innerkrems kako je na tefanjsko jutro mogao obaviti i trening, budui da se na Crvenom spustu sljedea dva dana ne moe trenirati, a i ovo zatopljenje je malo 'zeznulo' uvjete na Sljemenu. Na svu sreu, ne toliko da bi ita bilo upitno za Vip Snjenu kraljicu, a to je najvanije. Jedino mi je ao to je ljudima koji rade na stazi zadalo malo vie posla, ali ne sumnjam da e, kao i svaki put, napraviti odlian posao.

Mi emo se prije odlaska u Mnchen na utrku jo jednom vratiti u Zagreb i tome se ba veselim jer u imati priliku vidjeti se s dragim prijateljima koje nisam uspjela susresti za Boi. Veselim se isto tako to kao i svake godine preskaemo Bormio. Moram priznati da ne volim pretjerano tu utrku u Bormiju, prije svega zato to je daleko, a i potpuno nepraktino da se izmeu Boia i Nove godine odrava utrka koja ti uzme etiri dana, a to je prilika da se ljudi malo odmore i uzmu predah. Barem od utrka...

Gibam sad na trening u Innerkrems, pa opet malo u Zagreb, pa opet malo u Innerkrems, pa u Mnchen, pa u Zagreb... Da, shvatili ste, do Vip Snjene kraljice imamo 'zanimljiv' raspored. A onda se vidimo! :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr