christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 07:19
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 23.12.2002.
Janica uvjerljivo sportaica godine
Teko je prisjetiti se kada je netko pobijedio u izboru Sportskih novosti za sportaa godine s tako uvjerljivom prednou kao ove godine Janica Kosteli. Uz etiri olimpijske medalje i veliki Kristalni globus, dvojbi nije bilo, Janica je osvojila 412 bodova meu 420 hrvatskih sportskih novinara koji su sudjelovali u izboru. Uz nju, po dva glasa dobili su stolnotenisaica Tamara Boro, atletiarke Ivana Brkljai i Blanka Vlai te karatistica Ivana Derdi.

- Imam jo toliko toga za osvojiti - u spustu, superveleslalomu, veleslalomu... Jedino sam u slalomu osvojila sve! Svjetsko prvenstvo? Ma, skijaki SP nema vanost kao nogometni, Svjetski kup mnogo je tee osvojiti i mnogo je vrijedniji - rekla je Janica nakon primanja nagrade, te se osvrnula na svije mogunosti u spustu, nakon odlinog estog mjesta u Lenzerheideu.
- Sada jo nisam meu tri najbolje, ali nadam se da u uskoro biti - zakljuila je Janica.
U mukoj je konkurenciji prvo mjesto osvojio njezin brat Ivica, a Janici je to peti put da je proglaena sportaicom Hrvatske. I lag na kraju godine, u kojoj je ve pobrala priznanja za najbolju natjecateljicu Zimskih olimpijskih igara, kao i za najbolju europsku sportaicu.


Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr