christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
14/07/2024 - 05:51
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Veleslalom, Semmering (AUT), 28.12.2002.
Jo jedna pobjeda za Janicu Kosteli
Janica je danas jo jednom proslavila veliki rezultat koji je postigla u Semmeringu, stigavi druga u posljednjem veleslalomu u godini 2002. Na cilj je dola samo 37 stotinki sekunde iza Talijanke Karen Putzer, kojoj je ovo trea utrka ove godine. Putzer je ve pobjedila na Super-G slalomu u Lake Louiseu, te na veleslalomu u Val d' Isereu.

Jo jedna Talijanka, Denise Karbon, bila je trea sa 69 stotinki sekundi ispred dvije Austrijanke, Nicole Hosp i Brigitte Obermoser.

Poto ni Michaela Dorfmeister ni Carole Mointillet nisu zavrile meu prvih deset, Janica je osvojila jo »tekih» bodova u Svjetskom kupu, te je time poveala svoje vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Janica, koja je imala sedmo najbolje vrijeme u prvom krugu, preuzela je vodstvo nad svojim protivnicama u drugom krugu, kada je napadala sa velikom odlunou.

Ovo joj je 4. put da je zavrila meu tri najbolje, ne brojei njene tri pobjede u Park Cityu i Lenzerheideu. Ovo joj je bio najbolji rezultat u veleslalomu Svjetskog kupa - bila je trea u Park Cityu. Prole veljae osvojila je zlato upravo u toj disciplini u Salt Lake Cityu.

Kao i obino, hrvatska je superzvijezda bila zadovoljna svojim izvrsnim skijanjem, to dokazuje njenu odlunost da jo jednom potvrdi svoju titulu na Svjetskom kupu to prije mogue.

«Drugi krug je bio teak, ali nisam imala previe problema.» rekla je. «Ovo je bio dobar dan za mene i drago mi je to sam ponovno na vrhu u ovoj disciplini. Postigla sam dobar rezultat iako proteklih tjedana nisam imala dovoljno vremena za trening.»

«Karen je imala snanu vonju u drugom krugu, na njoj se vidi da je oputena i vrlo zadovoljna. Treba mi jo jedna dobra utrka u sutranjem slalomu kako bi postigla svoj cilj, a to je da osvojim to vie bodova.» Jo uvijek nije sigurno da li e FIS nadomjestiti dvije tehnike utrke prekinute prije dva dana u Berchtesgadenu gdje je vrijeme bilo pretoplo. Utrke u Innsbrucku su isto upitne zbog nedostatka snijega i visokih temperatura. Slijedea utrka je noni slalom koji e poeti u poslijepodnevnim satima.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr