ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:09
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Spust, Cortina d'Ampezzo (ITA), 18.01.2003.
Janica 8. u spustu u Cortini
Janica Kosteli je ponovno ula meu prvih deset u Cortini d'Ampezzo. To je bio ve 4. spust ove sezone, a osvojila ga je njena draga prijateljica, Renate Goetschl, pobjednica i jueranjeg superveleslaloma. Janica je bila 8., te je od nje izgubila za sekundu. Od treeplasirane, Michaele Dorfmaister, izgubila je za 68 stotinki. Karen Putzer je bila 6., ali nije osvojila mnogo bodova na Janici kojoj je ovo prvi put da ovdje ue meu prvih deset u spustu. Danas je ponovno vozila suzdrano jer joj je uglavnom bilo bitno da na cilj stigne zdrava.

«Bilo je jako lijepo. Volim se ovdje natjecati, ali nisam se previe trudila da budem bra» rekla je nakon utrke. «U ovim uvijetima, ui meu prvih deset je izvrsno. Trenirala sam malo spust u Santa Caterini prije dva tjedna sa talijanskom ekipom i bila sam prilino brza dok sam klizila prema dolje. Uglavnom volim ovu disciplinu i nadam se da u s vremenom biti bolja.»

«San mi je pobjediti u svakoj disciplini prije mirovine. Imam jo dosta vremena prije toga i elim ii korak po korak. Ve sam sada zadovoljna sa rezultatima u svim disciplinama ove sezone. Bilo bi super da ponovno osvojim u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Takoer mi je bitno dobro skijati u St Moritzu, tako da nema razloga da riskiram u ovom trenutku. Znam to znai popraviti se u spustu i jo nisam u poziciji da izazovem favoritkinje na tako tekoj stazi.»

U sutranjem e veleslalomu Janica pokuati ponovno pridobiti samopouzdanje u toj disciplini nakon pada u Bormiju prije dva tjedna. Staza u Cortini ne bi smjela biti brza kao ona u Bormiju. Janiina izvrsna tehnika bi joj trebala pomoi da bez problema savlada dvije vonje, te se nae na prijestolju u ovoj disciplini.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr