ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:27
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Spust, Cortina d'Ampezzo (ITA), 18.01.2003.
Janici i spustaki bodovi
U etvrtom spustu Svjetskoga kupa skijaica Janica Kosteli osvojila je osmo mjesto, te svoj ukupni saldo poveala za 32 boda. U Cortini d'Ampezzo najbolja je svjetska skijaica odvozila vrlo dobro, bez greaka, a pogotovo u donjem dijelu staze, u kojem je imala tree vrijeme.

«Na treningu sam ila neto loije u toj dionici, pa sam se potrudila ispraviti neke pogreke. I skije su mi u tom dijelu pomogle, jer o pripremljenosti skija uvelike ovisi kako ete voziti u posljednjem dijelu staze. Tu je moj serviser Jure Hafner odradio odlian posao» - rekla je Janica nakon ulaska u cilj. Pobijedila je, kao i u petak vozei superveleslalom, Renate Goetschl, koja je stazu prola 1.01 sekundu bre od Janice.
«Ba mi je drago zbog nje, na poetku sezone je bila neto loija, ali izgleda da se vratila» - dodala je Janica, prije negoli se uputila na trening veleslaloma.

To je Janiin trei najbolji rezultat karijere u spustu, nakon nedavnog estog mjesta u Lenzerheideu i sedmog u Lake Louiseu prije dvije godine. A na vrhu poretka superveleslalomaica Amerikanka Kirsten Clark sustigla je Francuskinju Carole Montillet - obje imaju po 245 bodova. Zanimljivo je da je Francuskinja na treningu taktizirala kako bi dobila to nii startni broj, pred kraj vonje ak primjetno koei! No, to joj se u utrci osvetilo, pa je zavrila tek etvrta.

U nedjelju e Janica odvoziti i etvrtu utrku u pet dana u Cortini. Ovaj put na rasporedu je njoj najbliskija disciplina od onih koje su na programu u Cortini - veleslalom.

Rezultati spusta u Cortini d'Ampezzo:
1. Renate Goetschl (Austrija) 1:30.74,
2. Kirsten Clark (SAD) 1:31.03,
3. Michaela Dorfmeister (Austrija) 1:31.07...
8. JANICA KOSTELI (HRVATSKA) 1:31.75

Poredak spustaica u Svjetskom kupu:
1. Carole Montillet (Francuska) i Kirsten Clark 245 bodova,
3. Michaela Dorfmeister 232...
7. JANICA KOSTELI 114

Ukupni poredak skijaica u Svjetskom kupu:
1. JANICA KOSTELI 1168,
2. Karen Putzer 685,
3. Michaela Dorfmeister 602...
69. NIKA FLEISS 39...
100. ANA JELUI 8
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr