ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:52
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Veleslalom, Maribor (SLO), 25.01.2003.
Janica pomalo iscrpljena stigla na cilj 17.
Janica Kostelije zavrila poslijednju veleslaomsu utrku Svjetskog kupa u St Moritzu sa razoaravajuim 17. mjestom, daleko iza pobjednice, Anje Paerson. Bilo je to veliko izneneenje jer je u zadnjoj utrci u Cortini d'Ampezzo, na cilj stigla druga. Trostruka Olimpijska pobjednica je od veanke izgubila za 2.20 sekundi u prvoj vonji. Neto bra bila je popodne, ali ne i dovoljno da postigne nevjerojatan zgoditak kao u Italiji. Sasvim je mogue da Zagrebaka skijaica osjea pritisak zbog intenzivnog tempa ovdje na Svjetskom kupu, unato brojnoj podrci njenih navijaa. Ona je, naime, jedna od rijetkih skijaica koja se natjee u svim disciplinama!

Priznala je da je imala lo dan, ali se ini sigurna u naredne utrke. Slijedei tjedan e se odmarati na obali, gdje se ve i prole zime oporavila prije Olimpijade u Salt Lake Cityu.

«Danas sigurno nisam postigla dobar rezultat, ali sam barem ovdje i prije svega zdrava. Natjecala sam se u 36 utrka ove godine i ne mogu u svima biti na vrhu» rekla je Janica. «Pa to ako sam stigla 17., za mene to ne mijenja nita. Nije niti dobro, niti loe. U Cortini sam bila druga, u Bormiju nisam osvojila bodove, a u Semmeringu sam ponovno bila druga. Pa, ne moe se po jednoj utrci prosuditi kakva sam bila cijele sezone.»

«Mislim da sam dobro skijala. Nisam radila greke, ali sam bila prespora. Ne mogu objasniti to se dogodilo, jednostavno ne volim tu stazu. Nikad nisam ovdje dobro skijala. Prole sam godine ovdje bila 5. u slalomu, to i nije tako strano!»

«Mnogo sam ovdje trenirala, ali ipak nikad nisam bila dobra na ovoj stazi. To je injenica. To je u biti jednostavna staza. Kada je staza prelagana, ne mogu dobro skijati i onda se sve zakomplicira. A, kada je staza teka, skijam dobro. Znam da je neobino, ali tako to kod mene funkcionira.»

«Nisam umorna, ak i ako sudjelujem u svim disciplinama. Samo mi se malo spava. Ne osjeam se ba dobro. Ne znam da li je to razlog, ali sigurno ne skijam kako bih mogla. Nisam razoarana utrkom, osvojila sam bodove i to mi je bitno. Vidimo se ponovno sutra!»
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr