christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
13/12/2019 - 22:33
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 11.09.2006.
Janici i Ivici poasne plakete HOO-a
Brat i sestra Kosteli primili su u sklopu sveanog obiljeavanja 15-godinjice postojanja Hrvatskog olimpijskog odbora zajedniki ak sedam poasnih plaketa ove krovne hrvatske sportske organizacije.


Na sveanosti u Kristalnoj dvorani zagrebakog hotela Westin poasne plakete HOO-a dodijeljene su, naime, svim hrvatskim sportaicama i sportaima, a kojima je od osnivanja HOO-a do danas uspjelo, pod hrvatskom zastavom, osvojiti neko od olimpijskih odlija.

Tako je najtrofejnija hrvatska sportaica svih vremena, Janica Kosteli, sa ak est poasnih plaketa nagraena za svojih est olimpijskih medalja ostvarenih na dvima Zimskim olimpijskim igrama. U Salt Lake Cityju 2002., gdje je uzela olimpijska zlata u slalomu, veleslalomu i kombinaciji te olimpijsko srebro u superveleslalomu te u Torinu 2006., a kada je zlatnu olimpijsku medalju u kombinaciji te olimpijsko srebro u superveleslalomu iz Salt Lake Cityja i jo jednom ponovila.

Ivica Kosteli svoju je poasnu plaketu dobio za briljantno olimpijsko srebro u kombinaciji iz Torina 2006. Svih sedam poasnih plaketa za hrvatsko skijanje i obitelj Kosteli na sveanosti je, uime Janice i Ivice, primio predsjednik Hrvatskog skijakog sveza Sreko Ferenak.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr