ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 22:04
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 11.02.2014.
Blog Janice Kostelić: Uživajte u Igrama
Različitim ljudima posebne su različite stvari. Svatko voli nešto, svatko uživa u nečem drugom, svatko ima svoju najdražu stvar, mjesto, doživljaj… Sve ovo, kod mene se može stopiti u dvije riječi – olimpijske igre. I to bez konkurencije.

Vjerujem da nisam jedina. Vjerujem da je tako većini sportaša, ako baš ne svima. Jer, to je posebna energija, posebno iskustvo… I da, poseban cilj. Cilj koji sve pretvara u potpuno savršenstvo. Međutim, ako ga i ne ostvariš, i dalje si sretan, jer dio si čarolije olimpijskih igara, i to je jednostavno – to :)

Pozdravljam vas iz Rusije i želim vam da uživate. Nama je zasad super i sve ide prema planu. Neki su ‘ugrabili’ već i prve medalje, i moje čestitke njima. Bilo je već i iznenađenja, i sjajnih utrka, i suza, ali i mnoštvo veselja. Ma, kažem vam, samo uživajte. Bez obzira na rezultate, jer znamo svi da smo mi Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta. Budimo realni, nikome od nas u životu nije svaki dan uspješan, zato ne očekujte uvijek od svih ostalih samo ono najbolje. Naravno, mi ćemo se potruditi da rezultata bude, ali ako ih i ne bude, uživajte u olimpijskim igrama. Dovoljno su savršene same po sebi :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr