ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 22:25
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 02.10.2014.
Blog Janice Kostelić: Nova sezona, stari sjajan osjećaj
Još manje od mjesec dana… Jeste li spremni? Mi još nismo potpuno, ali smo na dobrom putu, nadam se :)

Malo je manje od mjesec dana do Söldena i početka nove sezone. Iskreno, niti ne brojim koje po redu. Nikad niti nisam. Znam samo da je brojka dosta narasla. I znam da se ništa nije promijenilo od onog prvog puta kad sam stala na snijeg. Osjećaj. Onaj sjajan, savršen osjećaj kad staneš na snijeg i skijaš. Jednako sjajan, jednako savršen, osjećaj koji te jednostavno čini sretnim.

Ovo ljeto opet sam malo ‘renovirala’ koljeno, malo bila na ‘mljetovanju’, malo sam putovala, ali opet na kraju, kao i uvijek, jedva dočekala popest se ponovo na 4.000 metara.

Treniramo dobro, vrijeme nam ponekad malo pokvari plan (vjerujem da je većini ovo ljeto pokvarilo loše vrijeme :-/ ), ali naviknuli smo, a i ne možemo baš utjecati kakvo je vrijeme, pa smo pripravni na prilagodbu u svakom trenutku :)

Brojimo dane do početka sezone, nadam se i vi. Iako ovo nije sezona olimpijskih igara, čeka nas Svjetsko prvenstvo u Vailu, no i bez toga Svjetski kup je dovoljan za puno dobrih utrka i uzbuđenja. Nadam se da ćete biti s nama i da će ovo biti još jedna sezona u kojoj ćemo svi zajedno uživati :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr