ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:33
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 06.04.2003.
Janici novo priznanje
U svojoj trofejnoj sobi Janica Kosteli morat e pronai prostora za jo jedan pehar. Ovaj put najbolja je svjetska skijaica nagraena od rijekog Novog lista, koji ju je proglasio sportaicom Hrvatske za 2002. godinu i dodijelio joj nagradu Ivica Jobo Kurtini.

Pehar se zove Ples delfina, rad je akademskog kipara Josipa Diminia, a iri Novog lista, koji nije imao teku zadau, sainjavali su: Perica Buki, Nenad Graan, Igor Hini, Zlatko Saraevi i Aramis Nagli. Janici je to drugi put da je dobila tu nagradu.

No, nije Janica bila jedina skijaka predstavnica na toj dodjeli - u konkurenciji mladih sportaa nagradu Ivica Jobo Kurtini - junior dobila je mlada Rijeanka Ana Jelui.
Inae, Janica je i dalje u Selcu, na oporavku od operacije koljena, gdje joj drutvo prave i Nika Fleiss, Mateja Ferk, Caroline Lalive, te Renato Gapar, koji je stigao iz vicarske, gdje mu je operirano koljeno.

«Stvarno je odlino, odmorila sam se i koljeno me sve manje boli. Malo treniramo, dosta se zabavljamo i to je to» - prenijela je dobro raspoloena Janica.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr