ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:42
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 26.04.2003.
Gala veerom zavrila skijaka sezona
Pred mnotvom uzvanika i gotovo cijelom skijakom obitelji okupljenom u Nacionalnoj i sveuilinoj biblioteci na gala veeri, Hrvatski je skijaki savez spustio zastor na jo jednu iznimnu sezonu. Zvijezde su, kao i svih proteklih sedam mjeseci bili Janica i Ivica Kosteli, ali to je bila veer u kojoj su svi uivali i u kojoj su svi pobrali dio slave. Od demo-teama, preko snowboardera, biatlonaca, nordijaca, do alpske reprezentacije, od simpia do etverolane A-reprezentacije i vodstva Saveza. Svi su se penjali na binu i uivali u trenucima slave.

«Dobrodoli na najvei zagebaki tulum! Posebno pozdravljam nae prijatelje koji su doli iz inozemstva, predvoene Tonom Vogrincom. S nama je i zagrebaki dogradonaelnik Milan Bandi, vana figura u dovoenju utrke Svjetskoga kupa u Zagreb, ali naravno, najvea zahvala Janici i Ivici na jo jednoj sjajnoj sezoni» - pozdravio je goste predsjednik Hrvatskog skijakog saveza Sreko Ferenak.

I dok je Ivica bio u poznatom drutvu Caroline Lalive, Janica Kosteli mamila je upitnike. Naime, pojavila se u pratnji tamnoputog mladia, za koga se kasnije otkrilo da je Maksikanac Raul. O njemu i svom privatnom ivotu nije eljela govoriti, neka intima ostane intima. A o skijakim stazama ve je sve reeno.

«Sezona je bila odlina jer smo svi ovdje i zdravi smo, a bilo je i neto bodova... «- rekla je Nika Fleiss, dok je Ana poeljela da i idua sezona bude tako uspjena.

«S nestrpljenjem smo oekivali Svjetsko prvenstvo u St. Moritzu, ali i sa strahom jer osvajanje jedine medalje koja nam je dotad nedostajala bila je i velika odgovornost. No, siguran sam da emo se jo puno godina ovako sastajati» - naglasio je Ante Kosteli. A nakon toga Kostelii su preuzeli neku novu ulogu - onih koji dijele nagrade! Fotografija sa svjetskim medaljama i autogramima Janice i Ivice bilo je najmanje to su mogli uiniti da zahvale Hrvatskom olimpijskom odboru, Zagrebakom sportskom savezu i sponzorima i podupirateljima.

Prije potpunog oputanja uz zvuke Olivera Dragojevia, Josipe Lisac, grupe Forum, ali i Ivice koji nije mogao odoljeti svojoj velikoj strasti gitari, Janica je dobila jo dva priznanja. U izboru Veernjeg lista proglaena je najboljom sportaicom Zagreba za 2002. godinu, a Meunarodno udruenje sportskih novinara (AIPS) proglasio ju je najboljom svjetskom sportaicom. Ona je na sve odgovarala smjekom, koji je odavao zadovoljstvo priznanjima, neki bi rekli i zaljubljenost. No, upravo je taj smjeak otkrio da trofeja nije dosta, da e skijake gala veere i narednih godina biti jednako glamurozne, a pozivnica za njih jednako traena.

Zaista, najvei zagrebaki tulum, kako ga je nazvao predsjednik Saveza Ferenak, opravdao je sva oekivanja, a pokazalo se da ni ta ogromna dvorana NSB-a nije bila dovoljna da primi sve uzvanike. Hrvatski skijaki savez nainio je veliku stvar, potvrdio da je vjet organizator i da zna vrhunski proslaviti vrhunske rezultate. Vidimo se dogodine!
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr