ev ilaçları kolit
 
 
18/07/2024 - 21:35
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 31.08.2005.
Danas u 11 sati u Opoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu odrana je press konferncija i izvrena donacija anesteziolokog aparata.

Nakon konferencije za medije na kojoj su bili prisutni obitelj Kosteli, Predsjednik uprave Hypo Alpe-Adria-Banke g. Heinz Truskaller, predsjednik Hrvatskog skijakog saveza g. Sreko Ferenak, direktor alpske reprezentacije Vedran Pavlek, gradonaelnik grada Zagreba Milan Bandi, kao i proelnik Ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb Zvonimr ostar, Janica Kosteli uruila je ravnatelju Ope bolnice Sveti Duh dr. Mladenu Buiu i zaposlenicima bolnice vrijedan poklon koji e zasigurno biti od velike koristi svim sadanjim i buduim pacijentima.

Svi ukljueni u akciju toplim i prigodnim rijeima obratili su se zaposlenicima bolnice kao i predstavnicima medija te uz uzajamnu zahvalnost dali do znanja kako se radi o iznimno plemenitoj i humanoj donaciji. Gospodin Ante Kosteli izmeu ostalih iznio je kako je neizmjerno sretan kada se radi o direktnoj i konkretnoj pomoi. Uz sline rijei nadovezao se i drugi suinicijator donacije prim. dr. Miljenko Radeti.

Gradonaelnik grada Zagreba g. Milan Bandi pozdravio je ovu akciju iznimno toplim i nadahnutim govorom rekavi kako uvijek treba pronai prostora i otvoriti mogunosti tako konkretnim suradnjama. On sam je takoer naznaio kako e u suradnji sa vodstvom Hrvatskog skijakog saveza, Srekom Ferenakom kao predsjednikom i Vedranom Pavlekom kao direktorom, uiniti sve da dolazea FIS slalomska utrka Svjetskog kupa za ene 05.01.2006.god. bude jo bolja od prole i zaelio je Janici da na isti datum, odnosno na svoj roendan, pobijedi!

Predsjednik uprave Hypo Alpe-Adria-Banke g. Heinz Truskaller i predsjednik Hrvatskog skijakog saveza g. Sreko Ferenak, takoer su se obratili prisutnima izuzetno lijepim i kratkim govorom.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr