ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:01
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 01.10.2006.
Otvorena Apartmanska kua "Snjena kraljica"
Sljeme-Medvednica, tvrtka koja na Sljemenu, u Parku prirode Medvednica, upravlja sportskim i ugostiteljskim sadrajima, sa zadovoljstvom je objavila otvorenje novoureenog ugostiteljskog objekta.


U subotu, 30. rujna 2006., gradonaelnik Grada Zagreba g. Milan Bandi i slubeno je otvorio novoureeni objekt tj. apartmansku kuu "Snjena kraljica" (na mjestu biveg Doma Izviaa).

Uz njegove prigodne i tople rijei o viziji ureenja Sljemena, skijakih terena, objekata, planinarskih domova i staza, spomenuo je kako je Janica Kosteli takoer svojim planetarnim uspjesima zasluna za to to takvo Sljeme danas uope imamo, i kako su Sljeme i FIS Svjetski kup "Snow Queen Trophy" utrka oni elementi koji na najbolji mogui nain promoviraju Grad Zagreb u svijetu.

U ime Hrvatskog skijakog saveza, g. Ozren Mueller prilikom otvorenja objekta pozdravio je nazoni skup i ispriao izostanak onih lanova obitelji Kosteli koji se nalaze u inozemstvu, tj. Ivice sa svojim ocem i trenerom Antom te majkom Maricom, a koji se nalaze na snjenim treninzima u austrijskom Hintertuxu, dok je Janica Kosteli bila sprijeena zbog privatnih obaveza.

Mueller je uputio pozdrave svima i od strane g. Vedrana Pavleka, direktora Hrvatske alpske skijake reprezentacije, koji se nalazi u Zuerichu na FIS sastanku Svjetskog kupa sa kojeg oekuje i konanu potvrdu u kalendaru natjecanja za sezonu 2007/2008., a kada e se na Sljemenu odrati utrke "Snjene Kraljice" - "Snow Queen Trophy", noni slalom za ene (15. veljae 2008.) i "Snjenoga Kralja" - "Snow King Trophy", dnevne slalomske utrke za mukarce (17. veljae 2008.).

-------

Apartmanska kua “Snjena kraljica” smjetena je na vrnom dijelu Sljemena, uz centralnu planinarsku stazu koja vodi do kapelice sljemenske Kraljice Hrvata i sljemenskih skijakih staza.

U svom sastavu ima 17 moderno opremljenih apartmana od kojih je 16 etvero-krevetnih i jedan osmero-krevetni. U nekima od apartmana su otvoreni kamini za romantian ugoaj uz pucketanje vatrice u dugim zimskim noima. Zajednike prostorije sadre restoran s 50 sjedeih mjesta, te kutak za odmaranje i oputanje – saunu, solarij, whirlpool.

Svojim izgledom i gastronomskom ponudom Apartmanska kua Snjena kraljica prilagoena je planinarskom ugoaju. Svi e gosti i posjetitelji tako moi uivati u davnim, gotovo zaboravljenim domaim specijalitetima poput ne-nokli, marna, eingemachteca, zlevka, knedli,...

U gastronomskoj ponudi je i kola “Snjena kraljica”, prvi put predstavljen u javnosti na 8. zagrebakom sajmu slastica odranom u travnju ove godine. “Snjena kraljica” (kola dakako) napravljen je po domaoj recepturi i u kuhinji gospoe Barbare, a zapravo se radi o tradicionalnom “kuglofu” – kolau bez kojeg ne moe proi niti jedan blagdanski stol u naim krajevima.

Budui nam nova skijaka sezona ve kuca na vrata, napomenut emo da svi gosti Apartmanske kue, kao i gosti Hotela Tomislavov dom, te Pansiona Medvednica, u cijenu smjetaja imaju uraunate skijake karte za skijanje niz sljemenske staze.

Uz tradicionalne posjetitelje, Sljeme je postalo otkrie brojnim mladencima koji sveanost vlastitog vjenanja ele uiniti posebnom, drugaijom. Blizina Zagreba, bajkovita priroda kroz sva godinja doba, te ljubazno osoblje, predstavljaju idealan recept da vjenanje ostane u trajnom sjeanju mladencima i svadbenim gostima.

Apartmanska kua Snjena kraljica mladencima poklanja romantian ugoaj otvorenog kamina jednog od 17 apartmana, uz rashlaeni pjenuac, a gostima sveane svatovske veere poseban popust na noenje.

Apartmanska kua “Snjena kraljica” – mjesto gdje bajka postaje stvarnost!

Informacije i rezervacije:
Podrunica Sljeme-Medvednica, Zagreb
Apartmanska kua Snjena Kraljica, Sljeme bb
tel: +385 1 4604 555
snjezna.kraljica@sljeme.hr

Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr