ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:55
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb/Sljeme (CRO), 19.04.2007.
Janica Kosteli: "Ne mogu i ne elim vie trpjeti bol, i previe se bojim ozljeda"
Prenosimo vam nekoliko isjeaka iz dananjeg obraanja Janice Kosteli javnosti, povodom objave kraja aktivne skijake karijere, a u okruenju "Tomislavova doma" na Sljemenu.

"Ja na neki nain jo elim skijati i nije dolo do nekog zasienja, ali jednostavno reeno ne mogu vie podnositi ozljede i trpjeti bol. Dosta sam to inila svih ovih godina i moram priznati da ih se previe bojim..."

"Za kraj moje aktivne skijake karijere nisu krivi novinari, kako sam to nespretno na svojim Internet stranicama nedavno napisala. Ako je netko "kriv", onda recimo da sam to prije ja, jer priznajem da se vie ne mogu kvalitetno nositi s velikom medijskom panjom koja se obino stvara oko mene."

"Sve novinare najtoplije molim da ne stvaraju nepotrebnu nervozu i napetost unutar moje obitelji, te molim da se potuju nai osjeaji. Zna se da niti moj otac niti moj brat nisu ba presretni mojom konanom odlukom, no ono to je jo vanije jest to da me oni u konanici ipak u svemu u ivotu podravaju!"

"Slava je ono to mi u buduem ivotu zasigurno nee nedostajati. Ono to e mi najvie nedostajati jest atmosfera unutar ekipe za vrijeme treninga, priprema i utrka. No, nikad ne reci nikad. Moda se jednog dana uistinu i poelim vratiti skijanju..."

"Hvala cijeloj skijakoj reprezentaciji, svima u Hrvatskom skijakom savezu, svim lanovima stoera te ba svima koji su bili uz mene tijekom cijele karijere. Posebno hvala i svim mojim navijaima na vjernosti kroz moju karijeru te mojoj obitelji, bez koje nikada ne bih ostvarila ono to sam ostvarila na svome sportskom putu."


Photo: Skijanje.hr
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr