ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 16:23
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 09.10.2007.
Vipnet i CroSki zajedno do 2010.
Na konferenciji za medije odranoj u "The Westin" Zagreb hotelu Hrvatski skijaki savez i tvrtka Vipnet potpisali trogodinji ugovor o generalnom sponzorstvu.

Ugovor o generalnom sponzorstvu, kojim Vipnet sada postaje novim glavnim pokroviteljem hrvatskih alpskih skijakih reprezentacija, ali i mukog te enskog slaloma FIS Svjetskog kupa na Sljemenu, slubeno je danas na konferenciji za medije ispred Hrvatskog ski saveza sveano potpisao direktor alpskih reprezentacija te alpskog ski poola Vedran Pavlek, a ispred tvrtke Vipnet predsjednica Uprave tvrtke Marie-Helene Magenschab.

Ugovor o generalnom sponzorstvu za sada je potpisan na tri godine, uz izreene najpozitivnije mogue obostrane elje, oekivanja i komplimente te uz nadu u maksimalno uspjenu meusobnu suradnju.

Na konferenciji za medije, koja je ujedno bila i sredinja predsezonska za lanice i lana hrvatske A alpske skijake reprezentacije Niku Fleiss, Anu Jelui te Ivicu Kostelia, prisutan je bio i predsjednik Hrvatskog skijakog saveza, Sreko Ferenak.

Zajednika poruka s konferencije svakako je kako je prva sezona bez Janice Kosteli, sada kada se "podvue crta", svakako ocijenjena sportski, financijski i organizacijski uspjenom. A kontinuirana ulaganja Hrvatskog ski saveza u nove, mlade snage hrvatskog alpskog skijanja, sve se vie uspjesima poinju vraati.

I u sezoni 2007/08. hrvatsko alpsko skijanje svakako se nada nastavku kontinuiteta kvalitetnih vrhunskih sportskih rezultata svih triju lanova nacionalne A reprezentacije, kao i to veem napretku B i C reprezentativaca koji dolaze.

I Ivica Kosteli, i Ana Jelui, i Nika Fleiss zdravstveno se, kako smo danas mogli saznati, trenutno osjeaju dobro.

Ve ovog vikenda iznova odlaze na treninge na austrijski Hintertux, od kuda e direktno produiti ka Sldenu, popritu veleslalomskog otvaranja nove skijake sezone. Nika, koja se nakon zbog bolesti proputene faktiki itave sezone 2006/07., sada vraa profesionalnom skijanju, zadovoljna je svojom trenutnom formom, a u oekivanjima od nove sezone logino je trenutno poprilino oprezna, iako kae kako joj je trenutni osjeaj na skijama dobar.

Ana Jelui od sezone 2007/08. oekuje nastavak borbe za sam vrh u svjetskom enskom slalomu, kao i to bolje veleslalomske rezultate, dok je Ivica Kosteli zadovoljan posljednjim trening-ciklusima odraenim u Zermattu te na Hintertuxu, gdje je trenirao sve discipline, kao i obavljao testove na svojim novim Fischer skijama.

I Nika i Ana i Ivica ugodno su, naravno, danas ostali iznenaeni potpisivanjem novog generalnog sponzorskog ugovora s Vipnetom, budui da je ta eksluziva i od njih "skrivana" do posljednjeg trenutka te su posebno istaknuli vanost sponzorske potpore na najvioj razini, koja im iznimno puno znai na njihovim sportskim putevima.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr