ev ilaçları kolit
 
 
22/07/2024 - 15:25
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb / Sljeme (CRO), 12.05.2008.
Skijai, Vipovci i Bandi istili Sljeme
Ekolokom akcijom ienja skijakih staza na Medvednici glavni protagonisti "Vip Snow Queen Trophy"-ja simbolino su okonali ovogodinji organizacijski ciklus te najavili "Vip Open", turnir Svjetske serije u odbojci na pijesku.

Na inicijativu Hrvatskog skijakog saveza i njegovog generalnog sponzora Vipneta, akciji su se, uz Janicu, Ivicu i Antu Kostelia, Niku Fleiss, Vedrana Pavleka i predsjednika Uprave Vipneta Mladena Pejkovia, odazvali gradonaelnik Milan Bandi, predstavnici Zagrebakog holdinga, Parka prirode Medvednica te Hrvatskog planinarskog drutva. Na Sljemenu su bili i Damir Radelji, direktor "Vip Opena", odbojkai na pijesku Josip Kovaev i Jegor ukovski te odbojkaice Maja Maji i Dijana Crni, kao i brojni izletnici i ljubitelji Zagrebake gore.

"Akcijom elimo istaknuti vanost ouvanja okolia na Sljemenu, omiljenom zagrebakom izletitu i domainu utrka Svjetskog skijakog kupa. Nakon posjeta vie od 30 000 ljudi u dva dana, nemogue je pokupiti svo smee jer se dio ukopa u snijeg, stoga emo ovakve akcije i u budunosti organizirati u proljee, kada snijeg okopni", izjavio je Vedran Pavlek, direktor hrvatskih alpskih skijakih reprezentacija.

Akciji se rado odazvao i Milan Bandi, gradonaelnik Zagreba i veliki zaljubljenik u Sljeme, ponosno istiui kako je Zagreb jedini glavni grad na svijetu koji organizira skijako natjecanje na najvioj meunarodnoj razini.

"Kao drutveno odgovorna tvrtka uvijek se rado ukljuujemo u ovakve akcije jer smatramo da svi trebamo brinuti o okoliu te paziti da parkovi prirode, poput Sljemena, i ostanu isti. Ponosni smo to je Vipnet pomogao da Zagreb ugosti najbolje svjetske slalomaice i slalomae, a na Sljemenu smo uivali u vrhunskim nastupima i odlinoj atmosferi. Vjerujem da e se to ponoviti i idui tjedan na Jarunu na turniru Svjetske serije u odbojci na pijesku, gdje smo svim posjetiteljima osigurali besplatan ulaz", poruio je Mladen Pejkovi, predsjednik Uprave Vipneta.

S nekoliko dodavanja odbojkakom loptom okupljeni su najavili "Vip Open", turnir Svjetske serije u odbojci na pijesku, koji e se od 20. do 25. svibnja po etvrti put odrati na Jarunu. Svoj nastup na Malom jarunskom jezeru ve je najavilo preko stotinu parova iz vie od 30 zemalja, meu njima i osvajai olimpijskih i svjetskih odlija, poput Brazilaca Emanuela i Ricarda te Fabia i Marcia.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr